Låg pris men hög kvalitet!

OBS: Som privatperson betalar du alltid priset inklusive moms. Gällande moms för företag är det endast priset exklusive moms med 30 dagar kredit faktura.

***300:- Debiteras för invändig städning av katt/hundhår

FRI LÅNEBIL INGÅR BARA TILL kunder som har köpt Silver Paketet,Guld Paketet eller PLATINA PAKETET

Boka Låne bil efter klar din bokning …

Tack för att du väljer oss

Snälla notera följande:

1- Online-bokningssystemet måste meddela tidpunkten för arbetets slutförande, men den tid som krävs för att köra tjänsten beror på vilken typ av val som varierar mellan 2 timmar och 8 timmar, så du måste vänta till 18:00 för att få meddelandet för att ta din bil.  .

2- Om du har bråttom och behöver leverera bilen omedelbart, se till att informera den berörda tjänstemannen vid leveransen.  Annars vänta på vårt meddelande.

3- Om du har pengar, mynt och värdesaker i din bil, ta dem före leverans eftersom biltvätten inte tar något ansvar.

4- Om din bil är nymålad ska du informera biltvättchefen

5- Om du vill lägga till andra tjänster till din urvalstjänst kan du skriva i kommentarerna eller informera biltvättchef.

OBS:Våra öppettider är 08:00-18:00.Vid inlämning av bilen tidigare var snäll och parkera er bil längs parkeringsfickan det är gratis parkering fram till klockan 08:00 eller parkera ovanför om grindarna är öppna. Ni kan lämna in er bilnyckel i postfacket nedanför på kundmottagningen så ringer vi så fort er bil är klar.

Allt material vi använder har kvalitetssäkring och är miljövänliga

På grund av att din bil tvättas flera gånger med vatten och i sista steget med schampo och mikrofiberdukar kommer den inte att repa bilens färgyta alls, såvida du inte har använt en automatisk saltmaskin tidigare.

Om ni har allergi besvär eller är känslig mot starka dofter. Var vänlig och kommentera det efter att ni fyllt i reg nummer på bilen.