Invändigt rengöring avfettning och tvätt av kaross och dörrgångar, maskering av plastdetaljer, maskinpolering, bättring av stenskott, fönsterputsning och tvätt av gummimattor.

Glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 18 månader

Ceramicguard one

Ceramicguard one är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och hållbarhet på 18 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard one kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

OBS: 3 gånger gratis utvändigt tvätt åter behandling.

4900 kr

För varje lackskyddsbehandling behöver vi bilen för minst 24 timmer. Du lämnar dag 1 innan kl. 09.00 och hämtar dag två efter kl. 12.00