Bilvårds tjänster

Fri lånebil till kunder som köpa Silver Paket, Guld Paket eller Platina Paket.

cropped-IMG_3129.jpg

Utvändig handtvätt

Smuts, salt och tjära avlägsnas med hjälp av avfettningsmedel och högtryck. Även fälgar och hjulhus spolas. Sedan schamponeras hela bilen och sköljs av igen. Efter det torkas bilen och däcken behandlas med gummiglans.

IMG_2383

Motortvätt

Motorutrymmet behandlas först med avfettningsmedel för att sedan spolas med vatten, därefter tvättas utrymmet med schampo och borste. Efter det torkas motorutrymmet noggrant för att senare behandlas med plast- och gummiglans som ger en blank fin yta och även ett skydd.

OBS rekonden tar ej på sig ansvaret för att åtgärda eventuella motorproblem eller driftstörningar som kan uppstå i samband med motortvätt självklart försöker vi att minimera risken för att problem ska uppstå.

EFTER

Invändig tvätt

Dammsugning av kupé- och bagageutrymme samt putsning av fönster och speglar, rengöring av mattor, instrumentpanel och dörrar. Avlägsning av smuts, salt och tjära i dörrgångar.
OBS! Vid invändig städning av bilar med hund/katt hår debiteras en extra avgift på 300 kr

IMG_0569

Klädseltvätt tyg/skinn

Dammsugning och våtsugstvätt av klädsel. Svårare fläckar förbättras eller försvinner helt med ånga eller fläckborttagningsmedel. Skinn tvättas med speciella medel och behandlas efter med skinnmedel.

E6E6D83B-B4AE-42C2-BE1A-EA1C5B925E26

Glasbehandling framruta

Kör i regn utan att behöva använda torkarna, vattendropparna pressas bort av fartvinden vid hastigheter över 80km/h samt att insekter, smuts, is och snö ej fastnar lika lätt på rutorna.

Du slipper reflexer vid mörkerkörning.
Hållbarheten är 2 år eller 5000 mil.
Den vänstra delen av rutan är behandlad.
glasbeh

Vindruteslipning

För slitna vindrutor,Mindre repor och matta ytor där torkarbladen går poleras bort och rutan blir klar och blank. Behandlingen ger ökad säkerhet vid körning!

Strålkastar renovering

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrannt rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid.

På detta sätt förbättras ljusstrykan och trafiksäkerheten ökas.

Vi har renoverat flertalet strålkastare som varit underkända på bilprovningen.

-Du behöver inte lägga ut tusentalskronor på nya strålkastare låt oss ta hand om det!

816C4A99-4C5D-4D81-A1B1-E33F2C100AC4

 Maskinpolering

Först handtvättas bilen utvändigt, sedan poleras hela bilen med rubbning. Det tar bort ungefär
80–95 % av alla reporna. Därefter poleras lacken igen för att ge slut glans och ta bort de sista reporna efter rubbingen, och som sista steg läggs vax på bilen för att ge skydd.
Bättring av stenskott upp till ca. 10 st. Om kunden står med färg.

Maskinpolering ger nytt liv åt misskötta och matta lacker.

IMG_1515

Maskinvaxning

Bilen handtvättas och torkas, därefter maskinvaxas hela bilen med ett långtidsverkande högkvalitativt vax som ger skydd och glans.

images (1)

 Keramisk Lackskydd 3 år garanti med intyg

keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 36 månader.Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Önskas ännu mer glansdjup så kan steg 1 läggas i tre lager. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard XL kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

blank_lack

Återbehandling efter 1 år

Rekond paket Standard Paketet

I detta paket ingår utvändig handtvätt inkl. avfettning, invändig tvätt samt vinylglans på utvändig plast och gummi

Perfekt för dig som vill hålla bilen fin men ej själv har tiden till det!

Underspolning

citroeng

Rekondpaket

Standard Paket

Avfettning och handtvätt med glansschampo utvändigt, dammsugning av kupé och bagageutrymmet, fönsterputs, instrumentpanel och dörrar, vinylbehandling av plastdetaljer in- och utvändigt.(för alla billar )

Silver Paketet

Detta bilvård paket innehåller utvändig handtvätt, motortvätt, invändig tvätt, vaxning samt vinylglans på utvändig plast och gummi.

Ett omtyckt paket för både bil och plånbok!

 Guld paketet

Detta bilvård paket innehåller utvändig handtvätt, motortvätt, invändig tvätt, maskin polering med R2000 lackkonservering, glasbehandling framruta, samt vinylglans på utvändig plast och gummi.

“Sälja bilen” paket

Platina Paketet

Detta bilvård paket innehåller utvändig handtvätt, motortvätt, invändig tvätt,  glans polering och lackbehandling samt vinylglans på utvändig plast och gummi, allt som behövs vid försäljning.

Du vet väl att en ny rekondad bil säljer lättare och till ett högre pris!

Doftsanering

Med hjälp av ett ozon aggregat behandlas fordonet för att permanent ta bort obehagliga lukter såsom röklukt, hund, katt mm. I behandlingen ingår även delar av en invändig tvätt för att få bort “källan” till luktproblemet

Dekalborttagning

Borttagning av dekaler på fordon, dekalerna tas bort och lacken där dekalerna suttit poleras för att få bort eventuella spår efter dekalerna.

dekal_bort

Båtvård

Båten tvättas noggrant samt poleras och lackskyddas, allt efter önskemål

batpolering

Presentkort

Köp presentkort att ge bort! Välj någon av våra tjänster, bilvårdsprodukter eller valfri summa på presentkortet.